Tjänster

Tjänster

Exempel på vad MW Verksamhetsutveckling AB skulle kunna hjälpa er med är följande. Tveka inte att ringa eller maila!

 

Verksamhetssystem

Finns behov av att införa en ny standard, integrera ytterligare standarder eller arbeta om ett befintligt verksamhetssystem för att få det effektivare och mer användarvänligt? Har man varit certifierad ett tag uppstår ofta ett behov av att omarbeta det befintliga system man har.

 

Interna revisioner

Har ni inte möjlighet att avsätta egna resurser för att genomföra interna revisioner eller behöver ni få influenser utifrån i ert revisionsarbete?

 

Avvikelsehantering

Har ni många återkommande fel och har svårt att hitta metoder för att effektivt ta hand om era avvikelser?

 

Förbättringsarbete

Funderar ni på hur man på ett bra sätt kan komma igång med t.ex förbättringsgrupper?

 

Leverantörer

Behöver ni hjälp med att genomföra andraparts revision hos en leverantör eller behöver ni utveckla era leverantörer inom kvalitetsområdet?

 

Utbildning

Finns ett utbildningsbehov inom t.ex grundläggande kvalitet, interna revisioner, APQP, FMEA, MSA, SPC, PPAP, QC-verktygen mm? Jag anpassar utbildningen utifrån era behov och varvar teori och praktik för att få bästa möjliga effekt. Företagsanpassade utbildningar ger ofta ett större mervärde till företaget då man kan låta fler personer deltaga på utbildningen till en rimlig kostnad.

 

Tolkning av externa krav

Ibland kan olika kvalitetsbegrepp ställa till förvirring. Det finns en uppsjö av olika bokstavsförkortningar mm. Jag reder ut begreppen åt er.